ambachtelijke koffie, koffiemachines en mobiele koffiebar.

DELICAF mobiele koffiebar


Onze mobiele koffiebar heeft 2 uiterlijken. De ene is een zachtaardige, rode trailer en de andere een gezellige opbouwbar in steigerhout. Beide hebben hun specifieke charmes en toepassingen. Is het een bedrijfs- of privefeest, een opendeurdag, een seminarie, een klantendag, een beursstand of nog iets anders, een mobiele koffiebar kan overal wel inpassen. Wij zorgen voor aangepaste dranken voor het event, zelfs aangepast aan het weer.Wat mag je verwachten?


1. Een basisdrankenlijst met espresso, cappuccino, latte en losse artisanale thee’s, aangevuld met verschillende smaaksiropen. Dit kan naargelang de mood van de barista aangevuld worden met bvb. een mochaccino, warme choco, flat white, etc. Is het zomers weer, dan kunnen we ook zorgen voor een iced koffie of iced latte of zelfs voor een verfrissende home-made iced tea. Heb je zelf een suggestie? Laat het zeker horen!


2. Een mooie indruk op jouw event. Wij zorgen dat jouw gasten meer dan tevreden zijn door een zalige koffiebeleving en een kwaliteitsservice.


3. Een transparante prijszetting en een eerlijke prijs/kwaliteit.


Wilt u meer dan alleen koffie en thee?


Daar kunnen wij ook voor zorgen. Wij hebben een netwerk van kwalitatieve cateraars die al jouw foodwensen kunnen vervullen. Vraag zeker naar de mogelijkheden!


Waarom kiezen voor onze mobiele koffiebar?


Wij brengen net dat ietsje meer. Een uitgebreide drankenkaart, een meer dan kwalitatieve koffie en afwerking met latte art, de glimlach en de flexibiliteit. Jouw gasten zullen er nog lang van naspreken! Je krijgt de (fanatieke) passie voor koffie er gratis bij!


Past het binnen het budget?


Wij zorgen dat de investering opbrengt en dat jouw gasten de beste koffie-ervaring krijgen.
Richtprijzen:
2 uur koffiebar met barista en met 80 dranken: €400,- exbtw
8 uur koffiebar met barista en met 150 dranken: €780,- exbtw
(deze prijzen zijn niet bindend)
Contacteer ons vrijblijvend voor een aangepaste offerte: Zend nu een email


Referentie:


Mercedes Mechelen, Jaguar-Landrover Mechelen, Hercules Trophy Antwerpen en Mechelen (B2B sportevent), Mechelen Leeft! (B2B fundraiser van de Ronde Tafel), BMW Patrick Smets, Telenet, BNP Paribas Fortis, …


Vaste Standplaats:


Vanaf 17 oktober starten wij een proefproject met een vaste standplaats. Elke dinsdag, van 8u tot 14u, kan je ons dan vinden in het bedrijvenpark Mechelen Campus, Wij staan aan het gebouw 20T, aan de Reflex-HUB. Volg de volgende link: Google maps locatie