ambachtelijke koffie, koffiemachines en mobiele koffiebar.

ICAF, Coffee Experience.


Een Italiaans koffiemerk, of liever een “koffie-ervaring”, die sinds 1975 continu een hoge kwaliteit nastreeft. In het zuiden van Lazio, wordt met passie en liefde, dagelijks de lekkerste koffiemengelingen gebrand volgens een immer evoluerende recept. Caffè ICAF heeft altijd een regionale markt bevoorraad van hun koffie, maar sinds 2013 is er volop geïnvesteerd, om heel de wereld te laten meegenieten van hun artisanale producten. Wij zijn dan ook trots om mee in de wieg te staan van hun internationale groei.


De jarenlange ervaring van het selecteren van de juiste groene koffiebonen, de receptuur van de blends en dan het meesterlijk branden ervan, maken van ICAF een exceptioneel koffiemerk. Omdat kwaliteit op de eerste plaats komt, kan het voorkomen dat er een voorraadtekort is af en toe. Dit komt omdat er hoofdzakelijk geproduceerd wordt op bestelling, zij hebben dus geen overgrote voorraad, dat in hun magazijn ligt slecht te worden. ICAF is in ons assortiment in volgende verpakkingen verkrijgbaar: zakken van 250 gram en 1 kg koffiebonen, in individueel verpakte ESE-pods en in individueel verpakte Nespresso compatible capsules.

Machines


Goede machines zijn onontbeerlijk om de koffie te zetten met een goed resultaat.

Wij verdelen zelf de machines van het Italiaans merk La Piccola, speciaal ontwikkeld voor ESE-servings.

De professionele machines die wij verdelen, werken allen met koffiebonen, om zo het beste resultaat te krijgen in uw kopje. We werken met verschillende merken, naargelang uw keuze of wat het beste past in uw zaak/bedrijf.
U kunt huren of aankopen bij ons.