ICAF, Coffee Experience.

Een Italiaans koffiemerk, of liever een “koffie-ervaring”, die sinds 1975 continu een hoge kwaliteit nastreeft. In het zuiden van Lazio, wordt met passie en liefde, dagelijks de lekkerste koffiemengelingen gebrand volgens een immer evoluerende recept. Caffè ICAF heeft altijd een regionale markt bevoorraad van hun koffie, maar sinds 2013 is er volop geïnvesteerd, om heel de wereld te laten meegenieten van hun artisanale producten. Wij zijn dan ook trots om mee in de wieg te staan van hun internationale groei.

De jarenlange ervaring van het selecteren van de juiste groene koffiebonen, de receptuur van de blends en dan het meesterlijk branden ervan, maken van ICAF een exceptioneel koffiemerk. Omdat kwaliteit op de eerste plaats komt, kan het voorkomen dat er een voorraadtekort is af en toe. Dit komt omdat er hoofdzakelijk geproduceerd wordt op bestelling, zij hebben dus geen overgrote voorraad, dat in hun magazijn ligt slecht te worden.
ICAF is in ons assortiment in volgende verpakkingen verkrijgbaar: zakken van 250 gram en 1 kg koffiebonen, zakken van 500gr gemalen koffie en in individueel verpakte ESE-pods.

Oerdegelijke espressomachines

Goede machines zijn onontbeerlijk om de koffie te zetten met een goed resultaat.

Wij verdelen hoofdzakelijk de machines van het Zwitsers merk JURA, speciaal ontwikkeld voor met koffiebonen te werken. Deze JURA toestellen zijn verkrijgbaar in het professioneel segment, maar ook voor thuisgebruik. Alle toestellen kunnen bij ons besteld worden en we hebben enkele toestellen steeds in demo staan bij ons. Contacteer ons dus zeker voor meer informatie.

Naast Jura, verdelen we nog andere professionele merken, die allen werken met koffiebonen, om zo het beste resultaat te krijgen in uw kopje. We werken met verschillende merken, naargelang uw keuze of wat het beste past in uw zaak/bedrijf.

U kunt huren of aankopen bij ons.

0

Je winkelwagen