Koffie, versgemalen op zijn best.

Op zoek naar betere kwaliteit voor uw klanten als horecaondernemer? Wilt u uw klanten verwennen met een heerlijke kop koffie op kantoor? Wilt u uw werknemers motiveren om meer productiviteit te krijgen? Wij komen graag vrijblijvend langs om u de koffie te laten proeven en te kijken naar de beste oplossing (prijs/kwaliteit) voor uw zaak!

Heeft u zelf al een koffiemachine in uw zaak, al dan niet automatisch? Met onze koffie kunt u uw klanten verwennen met een heerlijk kop echte Italiaanse koffie. Ook kunnen wij uw zaak voorzien van koffiekopjes, suiker, etc. Een verwennerij voor alle klanten, maar zeker ook al het personeel! #beagreatboss
 

Begint u binnenkort een nieuwe zaak of u wilt uw huidig machine vervangen en wilt eindelijk betere koffie op kantoor? Wij helpen u met de keuze van een goed toestel, aangepast aan uw noden en uiteraard aangepast aan onze ICAF koffie. Wij zorgen voor de beste koffiepauzes ooit, beloofd!
 

Heeft uw zaak een heel klein volume, maar u zoekt toch kwaliteit? Kies dan voor onze oplossingen voor koffiebonen met kleinere Jura espressomachine. Kwalitatieve oplossingen gegarandeerd. Contacteer ons snel!

Aangepaste machines

Semi- of volautomatische espressomachines.
Het beste resultaat behaalt u uiteraard met een professioneel espressomachine. Wij luisteren naar uw vraag/noden en van hieruit zoeken we de juiste machine voor uw situatie.
Voor een bedrijven/kantorenomgeving werken we meestal met professionele machines van Jura, een zeer kwalitatief en duurzaam merk, die de beste extractie van de koffie garandeert.

Voor de horeca werken we met verschillende merken, naargelang uw wensen en naargelang wat het beste past in uw zaak. Merken zoals: La Marzocco, Schaerer, Egro, WMF, Rancilio, WEGA, of het merk dat u graag wilt gebruiken.

Op servicegebied kunnen wij zorgen dat het onderhoud van uw machine goed wordt opgevolgd, dat u de juiste onderhoudsproducten kunt gebruiken en dat u de werking van de machine onder de knie heeft.

U kunt opteren voor een huur of een aankoop. Hoe dan ook verzekeren we u 1 ding: De koffie zal lekkerder zijn dan die van uw concurrent!

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

0

Je winkelwagen